/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Peter lavell
Home » Ukulele

Peter Lavell geeft Ukulele les

Peter Lavell geeft Ukulele les

De Ukulele is een klein viersnarig instrument uit hawaii. Het heeft een vrolijk geluid, is gemakkelijk te bespelen, goedkoop en leuk. Ukulele betekent springende vlo vanwege het vrolijke getokkel dat er op gespeeld wordt. Het is zo laagdrempelig dat zelfs jij er binnen de kortste keren een liedje op kunt spelen

Het is echt leuk! om Ukulele te spelen  is bovendien makkelijker dan bijvoorbeeld gitaarspelen omdat een uke maar vier snaren heeft. en je wordt er vrolijk van.
Ze zijn goedkoop, de goedkoopste zijn wiliswaar niet de allerbeste maar zelfs met een uke van 19 of 29 euro kun je al heel veel plezier maken.

Een ukelele is ook geweldig leuk in combinatie met kinderen. Kinderliedjes zijn meestal heel eenvoudig en hebben maar twee of drie akkoorden, dus die speel je zo mee. En kinderen horen het ook niet zo gauw dat jij er eigenlijk nog niks van kunt, die hebben gewoon plezier.


Natuurlijk moet je wel de accoorden kennen en uit je hoofd leren om Ukulele
te kunnen spelen. Hier staan een paar accoorden die je moet leren:

 

 

Ukulele les bij je thuis?

Wil je Ukulele les bij jou thuis, dan kan Peter evetueel ook bij je langskomen
Stuur een email naar peter_lavell@hotmail.com en maak een afspraak.